Waarom Zon & Aarde

Waarom Zon & Aarde

ZON staat voor licht, voor warmte, levensenergie, vreugde.

Aarde toont de verbondenheid met ons natuurlijke zijn dat ook deel uitmaakt van de natuur zelf en alle natuurelementen.

Maar 'Aarde' staat ook voor het loskoppelen van alles wat 'zweverig' genoemd wordt. In de eigen innerlijke processen dien je eerst goed 'geaard' te zijn, voor je daar de vruchten van kan plukken en aan anderen kan doorgeven.

Je dient eerst met je hele hart en ziel in dit lichamelijke bestaan aanwezig te zijn, voor je je 'antenne' kan openen of gebruiken naar de hogere waarheden.


Ik wil mensen begeleiden in het maken weer van die verbinding met hun eigen diepe kern. Als je die verbinding maakt, heb je helemaal geen leraar, begeleider, raadgever of 'guru' meer nodig. Alles is in jou aanwezig. De mensheid is heel ver uit koers geraakt. Die pure, zuivere, innerlijke verbinding is lang geleden verloren gegaan. Verstand en logisch denken zijn goeie instrumenten, maar ze worden verward met de componist.

De tijd is gekomen dat we die componist weer uit de vergeetput zullen halen. En dat het instrument - hoe prachtig het ook kan spelen - van zijn keizerlijke troon ontdaan wordt en op de juiste plaats gezet zal worden.

Harmonisering en welzijn, massage, eenvoudige yoga, rust en relaxatie, warm verbonden samenzijn.

Dit is wat ik wens door te geven aan mensen.

Massage geef ik deze naam omdat het in de wereld beter begrepen wordt. Ik leerde inderdaad massagetechnieken maar ik weet ook dat wat ik doe, meer is dan massage. Ik geef energie en heling door. Doch ik verkondig dit niet echt met toeters en bellen. In alle puurheid en eenvoud wens ik dat verder te doen. Niet ik doe dit, maar het gebeurt via mij. Dit is de enige manier waarop ik het kan verwoorden.